Saturday, July 23, 2011

apabila masalah datang~

hmmmphh~
nia nk story pasal kwan nia nih~mereka sangat baek,happy go lucky and funny,,,nia suke kwan ngan dyeowang,,,,tp.....mngkn dh takdir mereka tiada jodoh di esem kay bee m~
nia benci btol ngan mamat kerek uh!!sume sbb dye,kwn nia dh x de!ishhhh!!!!!!!!!!!!x suke! x suke!
dh ramai yg prgi,,,,mle2 sorang,pas uh,,,sorang,,,,last sekali,,?huaaaaaaa~sedey meyh!!
dh la pelapis untuk asrama cam x de harapan,,,,hope la mereka2 ni cpat sedar yang
 'MASA TAK MENUNGGU KITE' ,,,nia harap sangat mereka uh,,,bley berubah,,,coz x lme lg kite yg akan mnjadi pemimpin,,,,,kite lah yg akn mnjadi payung tok bdk junior,,,,aq tkot sangat lau kte akn hampa kan semua harapan yg diberi kpd kite~ nape kite x ley bersatu padu? aq tkot hanya generasi kite je yg akn hncur apabila mmimpin asrama,,,,,,,kamonlah!,,,,kalau dulu kite x brsatu padu x pe,,,tp skunk kite msty!!!!
lupe kan mase silam,,,,,kisah lagenda tu,,,,mngkin ad yg dulu jht tp skang dh insaf?kite x tau sume tu,,,,
k,sekin je,,,,coretan kali ni,,,,

mood  ::  tersangat sedey + bingung???

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .