INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, April 20, 2013 • April 20, 2013 • 16 Sweet hearts

 hye peeps ! i love u . hahah ! *ta masal* hye awak2 semua, saniah dan syazwani nak buad contestant . *tadaa* ni first time tau na buad contest . so , disini kami dengan muka comel nak minta jasa baik anda jika ada sesuatu untuk mnjadi sponser untuk contest kami ni .

sponsor ni jugak ada benefit nya , boleh naik kan rating blog korang ... kan ? huhuhu. saniah tak kisah korang nak sponser apa , dan nanti saniah dan wani akan pertimbangkan :) then, if korang berminat sila reply di kotak komen saniah atau PM di fanpage saniah :) 
sekian, terima kasih :) 

16 Comments posted :

Blogger syada said... April 10, 2013 at 5:30 AM

syada mahu sponsor topup 5 darab 2 . nak tak ? Hihi

Blogger syada said... April 10, 2013 at 5:51 AM

oh ya . kalau nak . Komen dekat sini okay :)

http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/04/lama-menyepi.html

Blogger nasiruddin said... April 10, 2013 at 6:44 AM

benefitnye apa ye...ngeee.

Blogger Rennyen said... April 10, 2013 at 7:58 AM

Assalamualaikum..sya nak sponser cursor-5 ok tak??
lau ok komen Disini
http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/soalan-ramalan-pasca-spm.html

Blogger ❤ Si Budak Vanilla ❤ said... April 10, 2013 at 7:59 AM

nk sponsor blog review blh? :)

Blogger Bonda Qalish said... April 10, 2013 at 6:13 PM

jom join...

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/big-giveaway-idola-saya-by-nurul.html

Blogger shania said... April 11, 2013 at 12:31 AM

hehe.. naik kan rating blog :) naik kan earning . dan bnyak lg :)

Blogger shania said... April 11, 2013 at 12:33 AM

okay :) boleh juga . nnt saniah comfirm kat awak ye :)

Blogger shania said... April 11, 2013 at 12:35 AM

sorry dear . dah ada . tapi awak boleh sponser lain :)

Blogger shania said... April 11, 2013 at 12:36 AM

sorry dear dah ada . tapi awak boleh sponser lain :) thanks :)

Blogger Sabrina SA said... April 11, 2013 at 3:20 AM

bloglist 5 bulan ? :3

Blogger Rennyen said... April 11, 2013 at 6:44 AM

This comment has been removed by the author.

Blogger Rennyen said... April 11, 2013 at 10:32 PM

ok.. nnti awak confirm kat fb lah lgi senang (^__^)..
http://www.facebook.com/yongjun.hyung.733

Blogger shania said... April 12, 2013 at 5:33 AM

boleh dear :) nnt saniah comfirmkan . bg link fb awak ?

Blogger wisata outbound said... April 22, 2013 at 9:53 PM

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Blogger vendettatraveller said... May 2, 2013 at 10:18 AM

wow :D jangan lupa ajak aku join tau sania :D heee

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: