Saturday, April 20, 2013

sponser diperlukan :)

 hye peeps ! i love u . hahah ! *ta masal* hye awak2 semua, saniah dan syazwani nak buad contestant . *tadaa* ni first time tau na buad contest . so , disini kami dengan muka comel nak minta jasa baik anda jika ada sesuatu untuk mnjadi sponser untuk contest kami ni .

sponsor ni jugak ada benefit nya , boleh naik kan rating blog korang ... kan ? huhuhu. saniah tak kisah korang nak sponser apa , dan nanti saniah dan wani akan pertimbangkan :) then, if korang berminat sila reply di kotak komen saniah atau PM di fanpage saniah :) 
sekian, terima kasih :) 

16 comments:

  1. syada mahu sponsor topup 5 darab 2 . nak tak ? Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry dear dah ada . tapi awak boleh sponser lain :) thanks :)

      Delete
  2. oh ya . kalau nak . Komen dekat sini okay :)

    http://hikayathiudpku.blogspot.com/2013/04/lama-menyepi.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe.. naik kan rating blog :) naik kan earning . dan bnyak lg :)

      Delete
  4. Assalamualaikum..sya nak sponser cursor-5 ok tak??
    lau ok komen Disini
    http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/soalan-ramalan-pasca-spm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay :) boleh juga . nnt saniah comfirm kat awak ye :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. ok.. nnti awak confirm kat fb lah lgi senang (^__^)..
      http://www.facebook.com/yongjun.hyung.733

      Delete
  5. Replies
    1. sorry dear . dah ada . tapi awak boleh sponser lain :)

      Delete
  6. jom join...

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/big-giveaway-idola-saya-by-nurul.html

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. boleh dear :) nnt saniah comfirmkan . bg link fb awak ?

      Delete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. wow :D jangan lupa ajak aku join tau sania :D heee

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .