Thursday, June 7, 2012

Nikon GiveAway By Ieqah Blog Gajah




saya join Nikon Giveawany by ieqah blog gajah kerana memang ah lame usha , tatap kat cermin kedai semata nak puaskan hati tengok MINI DSLR NIKON PENDRIVE tuh kat kedai tapi tak tahu bile dapat . ouh . lagi lah jelly tu membuak-buak bile kawan sha dah beli dulu.janji nak beli same2 ngan sha . tapi hampeh ! T_T WUU..*patah haty* hopefully lah sha dapat . AMINN ..
semoga sha bertuah dalam GA kak ieqah ni ^^v *peace*


okayy ! sesiapa yang mau join amat lah dialu-alukan ! sila klik banner diatas.masyukk woo! syarat pun tak susah . so, mehh lah kita sertai GA nih ! ^^v 
- sekian -

saje nak selitkan bende alah ni . terlalu! mahu dan mahu ! hehe ^^v
                                                                                                                                      

10 comments:

  1. http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    hye salam knln

    ReplyDelete
  2. Hi. Kite datang dari sini.
    http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
    All the best okey :D

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg same..
    follow sini..:)
    good luck.:)
    http://sayananasuhana.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  4. miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

    niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

    done followed!!!jemput ke blog shippy :)

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaseh :) done followed blog awak yg tiut miut tuh ^^v

      Delete
  5. terima kasih join GA akak yunk..
    Good luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. mot welc:) hope i win :)

      Delete

you're comment is much welcome . no harsh word here .