INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, July 30, 2011 • July 30, 2011 • 0 Sweet hearts

assalamualaikum...
selamat tengahari!!skunk ni nia ngah nengok tv3 cite NONA , citew ni dh mcm favourite nia plak? haha !
dah macam owang tua plak? haha 1 ehem3! amboi,sania2!,,,bab ngutok num 1 ! haha !
bukan ape,,,saye manyak busyan meyh !~ nk tido,tp x de mood plak~ skung ni plak musim buah,,,,aq makan buah je lol ! haha,,,,manggis,durian,and rambutan,,,,ngeee~sodap!!!!!




wah!! esok suda mula pose,,,,naseb bek pose yg lpas dh ganty ...uhuk3! bgos shania ! (suke puji diri sendiry)
aq buhsan !!!,,,x pew sania,,,lek2,,,,jap ag saye mau out ! yayy! :  )
mau hang out came aza ~ hehe,,,kiteowang nk g KAROK SAMPAI PENGSAN ! yay ! heheh,,,al-maklom lah esok dh pose,,,huhu,,,dh la kami ni x de lesen,,,maen redah je lo!~...HEBAT2!


emm,,,taon rase mcm nk bake kueh sendiry lol...hahaha! hope jadi la kueh uh,,,coz x lme lg dpt OVEN BARU ! baju raye ? mals nk pikir dulu,,,,


OMG ! aq bau ingat minggu ni ad TEST !! :  ( 
huaaa!!!!!!!! buku un x sentuh lagi,,,haha....tu lah asik ngadap BLOG je!!
mane x nyer aq sendiri un pening nk handle blog ni?! hishh~
aq nengok ni BLOG ni bkan nyer makin OK ,? tapi makin serabot,,,,hahah !




k,la nak stop dulu,,lau agak2 aq dh rajin lagi aq post cer aq,,,hehe !
p/s  ::  shania blom mandy sejak pg tadi! hua3,,,naseb bek wangi lagi,,,haha,,,!(ye la!,,,nk mandy la ni!)
daA ! popeye da sailorman ! tut !tut !



0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: