Saturday, November 26, 2011

|| rindu kenangan nih ||


hye !
peace ^^v
salam 1 malaysia~

wah,,hari nih uwan rase macam na uat entry lha,,kekadang cuti panjang nih agak membosankan,line tenet pun lembap semacam --' dah macam kekure ,,hehe.tadi bile uwan belek2 enset uwan,uwan terbukak lha photo album dlm phone uwan,mm..nengok2 gamba mase kt skola dulu(ceh!macam dh x skola lg je) hehe,,ayt x bole bla lha uwan nih!rindu pula zaman kegemilangan mase fom4,,almaklom lha,rilex and chill je,,x de pikir berat sngt exam uh..tapi dh nak naek fom5 nih seram uwan,,im not ready !!!

huhuhu,,,teringat kat cikgu yg x pernah berhenti memberi saport kt kelas 4 bestari,yeaahh !hehe,,mmm,rindu na uat eksperiman kimia ngan ckgu darwis :) and ckgu suraya,,,huuuuu..

nah layan gambo2 yg berjaye disnap secare haram semasa eksperimen kimia kami dimakmal (CIKGU!!AD ORG BAWAK ENSET PEGI SKOLA!!) hahaha..shhhhhhh!!!diam2 lha,,hehehe :p

*
*
*
hamboih2!khusyuk nyer..

ni lha ckgu darwis,,,act,dye x tahu yg kami snap2..hehe
sory sir ! :)

my group *
dari kiri : ckgu darwis ,syiqin,uwan,leeya dan amira

awat muke cam na telan cikgu,,hahaha
#kidding!

dari kiri: wanie,asyiqin,amira
luv uols!

huishh,,,posing lak! focus2!
hehehe

uwan,wani,syiqin
uwan pakai speck mcm nenek :p

experimen sucssess!
ponat nak bg dye berbuih,,

aceceh !

ceh! macam real je ?heheh

yeah! 3 dara,,uhuk3!

lalalala*



*sekian*
kamsahamida :)
sayang korang !








1 comment:

  1. blh2..tgk dlm entry nie..

    http://mentega-terbang.blogspot.com/2011/11/tips-blogging-untuk-beginner.html

    ikut step2 tu..bila dh abis register t ku ajar cara gne..

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .