Saturday, January 28, 2012

muke saye same macam pelakon lha...!


anyeong ...! 
haihai awak semua ><
have a bless ...

hai korangkorang !lame ta hapdet blog nih..haha!mane ta nyer bz  uwat logo..wow!reti ke shania nih lukis ? ewah2# heheh..ta de pandai mane tapi mencube nasib je..hadiah lumayan ohh..!oke2..stop cite ta pnting ni dulu

 wah... ! tengok2#tajuk entry uwan kali nih ...! macam ta caye kan .. uwan sendiri pun ta caye taw ! tetibe je .. tapetape# bace lha entry ni kalau na tau *
start in da morning ,  dalam kusut masai blum mandi dan mungkin blum gosok gigi ? hahaha! teros menghadap lappy lalu mrnghapdet FACEBOOK .tengok nostification,ohh...


puas gosok biji mate ni #

then, dengan kelambapan internet yang teramat  laju macam siput pulang petang. uwan pun g la jengahjengah di google image .sambil menaip name si canteq itu.hewhew# hahaha#ta pernah pun terlintas kat minda uwan... truely,uwan sendiri pun ta penah tengok cite nada cinta tuhh... >< hehehe# 
mulemule~ terasa cam budak ni saje buat geligeli..tapi dye siap post gambo si mikha tambayong nih kat Fb wall uwan.ohh..macam serious ?



adakah same ? ohh my gucci #

setelah membuat liputan dan edisi khas bersame kawankawan saye ,kawankawan memuji dye baek,canteq dan pandai nyanyi. si mikha nih heroin bg filem nada cinta ...aww3# berbangga siked ..hahaha! tapi uwan tade lha secanteq mikha nih. >< selame nih uwan fikir uwan mirip selena gomez ... hahaha! (jyeeahh!perasan terlebih !)
#oke kepada sesiape na muntah ,sile lha ..:P

peace ^^v oke lha sekian untuk entry kali nih # 

p/s :: nanti kalau ade orang cakap muke sesape lagi uwan rojerrojer..hahaha! harap2 lepas nih selena gomez lha pulak :p (jyeeaahh! perasan lagi! )





                                                                                                             

1 comment:

you're comment is much welcome . no harsh word here .