Thursday, June 7, 2012

cuti sekolah ! jangan pergi !


ouh .tdakk ! jangan pergi ! T_T . wuuu ... dua minggu cuti ku rase tak puas lagi . *ceh!* ye lah sejak ada krisis NEGARA kat sch ni . DAMN ! tak rendu langsung kat sch ! hahah . *dush!* okayy tutup story pasal krisis mengkrisis nih . lupakan ! its already pass *  

sudah lah cuti ni takk kemana mana malahan tidakk juga sha (nme bru) buat homework . teruk ken ? tahu . study ? jauh sekali ... ada lah jugak study addmath ,addmath dan addmath . haha! takk silap sha , mase sebelum cuti sch arituhh kawankawan ada jugak panggil tengok markah beberpa subjek . tapi sha buatbuat tak nampak je . heee.. takud weyh! tapi ada lah jugak sha dengar ada beberapa subjek yang sha GAGAL ! mereka saja jeh kasik sha dengar . haha! ouh. DAMN ! hope2 , ta banyak lah gagal . tapi orang kata lau ada GAGAL tu kire adat lahh tuh . *ceh! memandai je !* .. betol lah! dah lah susah . tapi sape yang tak ade G tuh kira HEBAKK  lha ! 

winkwink* cuti sekolah kali ni manyakk syokk lah ! hehe .. chingg!..ching!..menjanjikan $$ wooo! nak tau kenapa ? hehe.. untung lah kepada sesiapa yang ade lambakan ladang buah . terutama  bila tiba musim DURIAN ! wahh ! syokk ! bukan je kenyang sumbat durian tapi juga menebalkan poket yang kempis nih dengan menolong ayah kutip durian . heheh ! ^^ 
bila tiba musim durian nih macam dapat DURIAN RUNTUH je . hahah . tapi pelikk lah jugak ada jugak orang ta makan durian . apekah ? --' tapi mungkin mereka ada sebab tersendiri . nasib baek lah sha takk diberi keistimewaan macam mereka . heheh . 

ouh . rendew tahap dewa sha kat phone ! kalau lah .. aishh ..! dah terlambat ! masa takkan berputar kembali . okayy mungkin ada hikmah semua nih . hopefully c: sekian .

                                                                                                                                        

2 comments:

  1. biase lah...dulu saya time skolah...bile cuti 2 minggu rase mcm skejap je...rase mcm 2 hari je cuti,,,nice blog...hehe.. nice to meet you...i follow you...you follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huhu . nnt bile dah abis sch mesti rindu na g sch pulakk . hahah !
    btw , thankie follow . i follow you :) nice to meet you too .

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .