Tuesday, March 19, 2013

berusahalah .

hye peeps ! ada dengar tak minggu ni ada 6 hari je ? *bagi budak na amek result spm* hahaha ! sangat takud sampai kan nak nak buang hari khamis . sangat ramai orang update pelbagai status di facebook mahupun twitter si burung biru tuhh .. 

buad masa ni saniah belum update status pape pun berkaitan result SPM . sangat takud sebab mesti sat g ramai sedara mara dok komen bagai .. bukan ta suka tapi takud menghampakan mereka . tambahan pula , perasaan malu dalam diri amatlah tinggi bak gunung kinabalu . *ceh!*

saniah LIKE and COMMENT je status merekamereka tuhh.. tapi memang sebenar benarnya sekarang ni saniah tak tahu perasaan apa yang patut terbit dulu  ? hahaha ..  

saniah jugak nak ucapkan terima kaseh kepada yang wish gudluck untuk saniah *buad muka comel* lebih-lebih lagi buad EN.pakar kaunseling . hahahah... saniah tak sabar nak manatap,mesra2 dan sebagai nya dengan kawankawan . sungguh ! *rindu bertamu di BMS* 
okayy semua doakan saniah ye ! semoga kami semua yang lahir pada tahun 1995 ni mendapat keputusan SPM yang cemerlang dan gemilang . hanya tawakal yang dapat saniah lakukan sekarang . 

act,saniah tulis entry ni sambil borakborak ngan budak2 kat sini .. sampai semua idea terbang dek ketawa yang berdekah-dekah . sangat seronok melayan mereka ni . 
dan hari esok adalah hari terakhir saniah bekerja . saniah rase esok nak off phone lahh .. hahaha... sampai hari jumaat . *kejam !*

sekian dari nurul saniah binti ja'afar . saya sayang diri dan keluarga saya ! 

2 comments:

  1. jemput join.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/big-giveaway-idola-saya-by-nurul.html

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .