Monday, May 27, 2013

you the most wanted


hey ho ! petang ini saniah duduk di butik sambil ditemani lagu  yg classical yang di putar radio and i  love it ! okayy today saniah buat part time work, almaklum lahh cuti semester*cuti sekolah* ehem3! saje nak berlagak jadi budak U . awat ta boleh kahh? saya PRA-U lahh . hahaha XD

T.T saniah cuti 2 minggu lahh. untung kan . budak U mne dapat cuti macam kami ni . hahaha *gelak sakan* peace yaww ^^v jangan jelly~ okay,act ta nak cite pasal jelly-jelly ni . nak cite something yang layan perasaan .

sedia maklum yang saniah ni memang berpacaran dengan tony stark si iron man tu . *jangan muntah disini* hahaha XD . walaupun bersama beliau tapi still rindu lagi kat &%$#@* ouh ! mengapakah ?hahaha. sila jangan salah faham ! thats my friend ! kalau dulu jumpa dye mesti si saniah ni malu2 , then huru-hara dan comot T.T ceh! memang ta ada peluang langsung nak tampil bergaya kat depan dye . ada je yang tak kene . hahaha XD .but not least,saniah suka curi2 pandang dye , then rasa dye pun sama lahh . *perasan lebih* hahahaXD 

And now, saniah dah boleh control diri bila jumpa dye, dah tak seGOPOH dulu dan HURU-HARA. tapi COMOT tu memang selalu . HAHA ! now, memories is memories ... kadang-kadang saniah gelak sensorang bile ingat balekk kenangan bersama beliau dan kawan2. sangat gelakk okayy ! im gonna mish uolls ! 

sekian, celoteh petang . mood penulisan sangat FAIL . maaf XD
p/s : orang kata comot itu comel . *ta tahu kesahihan nya* HAHAH XD
 

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .