INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Thursday, December 22, 2011 • December 22, 2011 • 1 Sweet hearts


may ALLAH bless you *

hellop all beauty and handsome stalker  ! *dah lame uwan ta speaking-meking nih * 
actually, uwan saje je na buat entry busuk nih * hahaha . . . pejam,celik,pejam celik 100x..hahah! da nak abes cuti . walaupun uwan mengalami kebosanan tahap dewa * tapi uwan tetap berpuas hati sebab yang pertame dapat melanjutkan tidoq sampai pukul 9..heheh,,ta bley lebih2, nanti kene hacker ! hahah... aiseh --' macam mane lah nanti na bangon kat ostel nanti??tambahan pulok,sekarang nih musim hujan.katel dye ta de lah empok mane tp  korang jangan maen2 !ni fakta tau ! denga bek2 * katel asrama tuh katil yang paling sedap tok tidoq ! hahah..mane ta nyer orang cakap dak asrama nih kuat tidoq ** LALALA !  --' 

lagipun uwan tauk budak-budak nih excited nak naek sekolah pun sebab na jumpe kekawan mereka # hahah..uwan pun same ! :p  HEII !! ta sabaq rase nyer na jumpe kawan saye yang ta geti na senyap tuh*  hahaa.. ta yah na terase sangat lah .ape ape pun  uwan sayang mereka sume nih sangat , sangat , sangat ! macam mane lah na hadapi hidup lepas tamat zaman persekolahan ? :( 

arrgghhh!! ta sanggup ! mereka sume dok jauh-jauh plak tuh . banyak kisah suke duke bersame diorang ! especially my lesboo ! dah lah kepoh sedunia , otak ta empok & stu kepale ngan uwan . ta dapat lah na HUUUHAAA same-same,Berfoye-foye bersama , borak kosong , share story mory , macam2 lah lagi.ta habis rase nye kalau tulis kat sini *

so, naek sekolah nih kene mind set (ceh ! betul ke ayt aq) 


:: fokus , fokus & fokus tok spm :: ceh ! ayat dah basi * :p


INSYAALLAH ! mudah- mudahan ...

"  justeru itu , ibu bapa dan rakan sebaye memainkan peranan penting dalam membantu pelajar kearah kecemerlangan . . . "

cheeewahhh! tetibe pulak teringat  karangan bahase melayu uwan yang ta pernah dapat A+.
semoge SPM nanti dapat lah uwan A++ ..heheheh .

okie - dokie ^^ sekian sahaje cerite seram shania # seram ta ? --' hahah!







 

1 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: