Sunday, December 18, 2011

here we come !




salam satu malaysia ^^
hahaha,,,rioh berpolitik skarang *
anyong !!
maseh cuti ka? --'

actually dan sepatutnye shania story mende nih semalam, tapi akibat terlalu penat tahap dewa + line tenet yg giloss --' nia batalkan niat na update :( ...

semalam ,, bape ari bulan? ok! 18/12/2011 first time mandi kat WONDERLAND MELAKA uh,haha,,best lha jugak :D nia pegi sane dgn kawan.actually,mak dyana yang ajak kiteorang,huhu,,,baek lha makcik nih!nia pegi  ngan katek,mak dye,kawan mak dye,obot.(sume name VOKE)hahah!so, sume sekali 5 orang ? betul ta nia kire?math error siked..hahah! 

pagi-pagi lagi dh hujan,haty da mule risau * wah!jaadik ta na mandi sakan ? hahah,,tapi,alhamdulillah,sampai sane ujan da tade,,so,ape lagi sakan lha kami!!
tambahan pulok 2 orang dewase tersebut ta mau mandi,*SEJUK kate nye*dan tinggal lah kamik bertiga yg BLURR --' kami pun berlagak macam PELANCONG LUAR NEGARE YG TA TAHU PAPE? (tapi org luar negare ad map.) hahah,,tambahan pulak kamik ta de GPS, (tade kaitan --')

heheh,,,naseb bek lha kamik bijak!berkat belaja di sekolah => ambil mase jugak lha na beli tiket,sewa pelampung*** maklum lha ta de org dewase,ceh!dan selesai sudah,kami pun dgn sakan meredah segale perminan air kat situ,,,sume bende na try,,hahha,,,manyak syokk! MAINAN BUDAK KECIK PUN KAMIK TRY,hahah! abg guard kat situ ta bagi,tp setelah digode oleh kami,akhir nye dibenarkan juge,,hahah!puass!


ta lupe jugak kat perkare yg memalukan kat sane,,,hahah,kamik ni tengah syok mencube segala bende kat situ,,kami pun g lah mendaki tangge untuk sampai kat satu gelongsor,then, selambe badak kiteorang meluncur  kat gelongsor tuh,sampai kat bawah sume orang tengok pelik,,bile tengok sekeliling sume lelaki,,huaa!!patot lha mainan nye len macam?aku rase mainan tuh tok laki,siap tonggek segale..hahha!tapi best!adelah malu siked :D naseb bek orang ta kenal,,hahah!


pukul 4 kiteorang selesai,2 orang dewase tersebut datang menjemput kamik ^^ then singgah JUSCO jap, makan2* then , balek lha,,bape lame plak na dok sane,,hahah!
nah ! layan lha siked, ^^

***

lapo nampak ? hahaha..

ceh! cover plak! lahap gilew!

sian dye ~ lapo ye kak ?! hahah

untonglha ad kredit ^^v

HAHA! cam bebudak ^^

erk?--'

lalalala~

hujan ke? ahahah


phewwiitt! ahakzs!  <3

lalala~ta kenal3 #

weeee* ^^



makan dulu !!

ehem3# malu lha^^ :p


erk --' ?


psssttt...sory lha,citew shania nih merapu siked :D hahah!
sekian karangan tok hari nih ^^ rerajen lha mengomen yaww ^^
maaf lha ye,terlebeh atau terkurang # 

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .