Thursday, December 8, 2011

:: winter child ::


hows today ? :)
may god bless you ^^
hehehehe ,,?

WAH (!) ta sangka ye , shania dah 16 tahun,HOYEEAHHH! da besar shania nih,, heheh ~ HAPPY BIRTHDAY TO ME ^^ ,, gembire lha jugak,,
dan yang saye ta sangke2,malam tadi saye on9 dari pukul 12 mlm kawan2 di fb tak putus wish tok saye ^^ TERIMA KASEH AWAK SEMUA!
HOYEEEEAAHH !

dan shania betol2 terharu ** huhuhu~ hari jugak pergi lha kuar jalan2 di melaka (melake je--') walaupun melaka shania amat bersyukur dapat keluar tauk ~ bukan senang orang mau belanje ^^ heheh,, kami jus tengok wayang ,pusing2 shoping mall yang berlambak uh,( banyak sangat ) hahah,,itu pun sudah meletihkan,,

rase nye cukup lha celoteh hari nih ,, tangan nih dah penat membalas ucapan birthday yg tidak putus dari warga fb !^^ sekali lagi terima kaseh ! 


dating di tanjung ^^ bersama  akaq saye ^^

ap kaitan dgn pokok? hahaha,,


yang bek haty tlh belanje saye~ hahah

ap yg kaw dok tenong tuh?





sape comel?? --'


hoyeeaahh ! act,na tengok ombak rindu~ tapi macam jiwang plak,,hahaha,,,akhir nyer nengok PUSS IN BOOTS ,, best lha jugak 3d uhh,,,hahah,,ye ke? comel sangat2 #

sekian celoteh shania hari nih :: smoge hari yang mendatang lebih  baek :)


No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .