INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Monday, December 12, 2011 • December 12, 2011 • 0 Sweet hearts


anyounghaseyo!^^
salam 1 malaysia !
adekah maseh cuti sekolah ? --'


mesti sume pelik?nape shania nih tetibe tulis pasal cintan-cintuh nih?hahaha~jangan risau shania sendiri pun pelik?AIGO!!!otto kei?
tipu lha kalau saye cakap saya ta penah jatuh cinta or jatuh tangga sekali pun...heheh~ 

setiap orang mesti pernah merasai perasaan nih ken?termasuk lha,mak dan abah saye ^^ heheh,,,swweet,,,hahah,,siapa kate shania ta penah suke kat sape2? of course lha saye penah ! heheh,tapi just minat senyap2 je~weee!mase zaman comot2 dulu ^^

tapi yang saye pelik?orang comot yang minat saye uh,ta penah luah kan perasaan kat shania..--' wuuu,,sedey2,,ble dah besar,saye dh minat kat org lagi comot dari dye,time tu lha dye dtg dan luahkan perasaan,,ta adil!!! amboi,frust nampak?haha,,ta de makne nye~

hehe,tapi kan,sekarang nih ble nia nengok movie2 korea yang romantik2 nih,teringin plak nak jadi cam uh,,maksud nia,nia na cerite cinte nia same dgn jalan cerite dyeorang^^ hahah,,aigooo!! pelik lha aku nih --'

actually,shania baru je habis nonton FULL HOUSE ^^ fuuhh~ setelah sekian lame nonton ta abes2,bukan kemain sakan nia dok natap lappy semate na nonton movie uh!hahah,,maklum lha dah lame glew carik full movie uh!finally,got it^^ sat g na nonton BOYS OVER FLOWER plak,,hahah,,,AJA!AJA! FIGHTING ! aceceh! :]

sekian citew merepek a.k.a tak masuk akal :p



0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: