INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Sunday, April 29, 2012 • April 29, 2012 • 0 Sweet hearts






fuhh . fuhh . uhuk3#
maaf ye . berhabuk + bersawang blog kite nih .
guess??how long im not update dis blog ^^
it is long . long . long. time i have'nt update .
ouh . how much i miss dis 'blog buruk' hahah!

setelah seberape lame nye saye (ceh !) bersara dari menulis sesuatu di blog ini , hari ni saye bangkit tampil menghadap skrin lappy dan terus menghapdet BLOG . hahah . banyak sangat yang na diluahkan dalam blog nih . apekan dye saye nih belum mahir na taip selaju awakawak semua . lagi pun saye terlalu lah bz sehingge dapat mengalahkan menterimenteri. hehehehe... 


minggu lepas 24 / 5 / 2012 telah berlangsung nyer kawad kaki NGO di SMK LEDANG . setelah bebulan-bulan kami berlatih akhir nyer tibe juga mase untuk bertanding , actually bukan 24 tapi 25 kerana telah ditangguhkan sebab hujan lebat . alhamdulillah . kami pun belum sedia sepenuhnye so, jurulatih kami pun suruh kami berlatih buat kali terakhir tuk keesokan nye.. malam tuh kami berlatih dengan jayanya . 

kami redha dengan keputusan yang kami dapat . tapi... terdapat kekeliruan disitu ...actually banyak ... hahaha!  kami telah mendapat NAIB JOHAN . sungguh ta disangke sebab ramai yang menramal kami boleh dpat JOHAN . tapi apa kan daya tak ada rezeki .. CHILL~ kawankawan seangkatan yang laen ade juga yang ta puas haty .. tapi.. ape boleh buat , keputusan akan tetap same . 

so, guys .. dun ever give up ! walaupun tahun ni kite ta dapat JOHAN , tahun lepas kite dah merase JOHAN tersebut .. tahun depan generasi akan datang pula yang akan merampas   
semula kejohanan tersebut . insyaallah ....

okeoke ~ forget about the past ...  mnggu ni and minggu depan saye ade peperiksaan setengah tahun.. omo-omo ~ im not ready yet# hope shania buleh kekal kan ADDMATH A ! dan akaun untuk lulus ! aminn.. btw, saye da ambil keputusan... untuk exam kali nih kalau saye ta lulus akaun , saye akan DROP ! OKE INI MUKTAMAD ! hahahah ! amboihhh.. serius bebeno #

sekian tuk entry kali nih ... ^^ wish me luck 
in exam yaww !

0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: