INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Friday, May 4, 2012 • May 04, 2012 • 4 Sweet hearts




uhh tuhan ! bantulah aku  . kuatkan lah hatiku dan berikanlah aku kesabaran yang tinggi dalam menghadapi segala dugaan dan rintangan ini ! 

mungkin kita ta tahu ape dugaan kite seterus nya . 'MALANG ITU TIDAK BERBAU ' ya ! memang betul , dan aku rase  aku memang tengah mengalami nye . DAMN ! 

orang kata zaman persekolahan lah yang akan kite ingat sampai ke tua . ye ! dan aku na zaman persekolahan aku dipenuhi dengan kenangan MANIS. lebihlebih lagi , tahun nih last aku         sekolah . tapi masalah mule timbul dengan rakus nye ! aku mengklasifikasikan nya sebagai KAWAN EAT KAWAN . #sorry !  bukan aku saje na tulis perkataan tuh . malah,aku amat benci untuk mndengar nye bahkan nak tulis huruf abjad nye ! 

selama nih aku ta pernah terfikir bende nih akan berlaku kat aku . u know why ? sebab aku percaya kan KAWAN aku . tapi .. apa yang aku dapat ? sungguh kejam ! #terima kaseh . dari aku pendek+comel  sampai lha dah tinggi +comel jugak ni * aku ta pernah rase di TIKAM BELAKANG . apa salah aku ? aku ta tahu apaapa pun yang kau cakap then, tuptup! nama aku ada! aku mengaku kadangkadang mungkin ada aq terlepas cakap or telepas pandang . tapi aku percaya bende ni bukan aq yang mulakan dulu . 

yes . aku addmited yang aku ta pernah couple . so ?? why ? tak layakkah aku ? aku pun ta mengharapkan semua tuh . aku mengaku , kadangkadang aku meluat tengok gelagat orang couple . tapi ta de lha sampai aku ta puas haty tahap ngaban! korang da samesame kutuk , then korang tinggal semua kat aku ? ape ni wei ?! then, aku kene DAMN sorangsorang tanpa sesiapa pun ada disebelah aku ? tak pe korang mungkin boleh talam muka sekarang . #terima kaseh .

aku ingat selama hampir 5 tahun kita berkawan kau orang tahu aku macam mana. tapi aku silap ! korang ta tahu pun aku ni macam mana ? ye ! memang aku PENAKUT ! mungkin kau boleh tanye aku apeape sahaja . tapi tolong jangan pernah mention nama aku depan khalayak ramai . aku PENAKUT a.k.a TAK BERANI ! salah satu faktor nye , aku takud na mulakan sebuah pergaduhan . mungkin bagi korang aku pelik, tapi itu lah realiti nye . 

setelah semua bende nih berlaku , aku telah mendapat MORAL VALUE . jangan percaye kat sesiapa pun . ( kecuali keluarga aku ) . Dan sekarang aku hanya perlu duduk dan cakapcakap dengan jari aku * jangan pelik, aku cakap dengan jari aku ! TERIMA KASIH kepada 2 ,3 orang yang stay by my side , support me and lend me your shoulders . :) aku hargai kamu !

satu je yang aku dapat buat sekarang , hanya BERDOA , BERDOA DAN TERUS BERDOA ....! supaya masalah ni ta terus berserabut di kotak minda aku . then , FULLSTOP! dengan sendirinye . . . dan aku akan lebih berjaya dari korang semua .AMIN 
  
aku agak sedih phone aku dirampas . tapi mungkin kesilapan aku jugak .. so , kepada sesiapa yang na contact aku . sorry .. please try later # dan phone tu akan dapat akhir tahun nih. then, aku ta decide pape pun tuk beli number baru . #sorry ! 

sekian, luahan di carta hati , maaf cerita ni MUNGKIN aku je yang paham dan ada lagi yang belum terluah.ayat pun macam tingtong sikit .

                                                                                                                       

4 Comments posted :

Blogger syazri95 said... May 4, 2012 at 9:07 PM

hidop nie mcm roda..skjap kat atas,,skjap kat bwah...biarkan setiap org mmbenci kita..akan ada satu saat nanti,,mereka akan rasa mcm ape yg kite rase..cume x tau je bile..tabahkan hati,,idop mesti dteruskan..dan ingat!ada orang yang lagi menderita drpd kita.."you're like a piece of puzzle,so i don't want to lose you!"<----ingat lgy x??:)

Blogger shania said... May 4, 2012 at 9:36 PM

hahah .. and now , i under that wheel . im too coward to be in this problem much less to settle it down, all i need is some little support to still stand. thanks our wanni! cause u always support me :) i appreciate it . i always remember my tagline "you're like a piece of puzzle, so, i dun want to loose you !" now, its only memories :( im EMPTY !

Blogger syazri95 said... May 4, 2012 at 10:14 PM

chill ok?!dont feel empty now!coz u still have someone that love u and they're your family..jgn kesah psal ape yg dyeorg ckp n prkatakan..perjuangkan apa yg prlu~ '-'

Blogger shania said... May 4, 2012 at 11:25 PM

INSH ALLAH . thanks for your supportive . just pray for my success oke. I WANT TO OUT OF THIS ISSUE! AJA!AJA! :)

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: