INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, May 19, 2012 • May 19, 2012 • 0 Sweet hearts



anyeong ! today is saturday ! for berjimba ria ! 
hahahahhahahahahahhaha .. *childish*

exam saya tinggal lagi 3 paper and thas the last week for midyear exam and then . . .  HOLIDAYS !! jyeeahh . . . ta tahu lha sebenar nye suke ke tak cuti ni ? agak bosan ye . hanya duduk di rumah mnghadap tv yang tidak berfungsi itu . haha . *abah saye BAMP tv tuh smpai mati tv tu* aisehh .. kebosanan tahap dewa lha pas ni !

oke ! jumaat yang lepas saya exam PRINSIP AKAUN . guess what ? haha . kwan sebelah kanan saye dapat kertas terus tido *ceh ! tahu lha na drop*, tang depan pula , buat siked then bngun amek test bnyak stapler , tido . sebelah kiri pulak struggle na rakk ! belakang lak ... cett~struggle tiru formula. haha ! saya ? buad jugak siked2 . *susah weii ..soklan nye . saje menguji mida + jiwa .walaupun dlm haty meronta-ronta na DROP* burghh .. --'

actually , kami nih memang da berpakat na DROP !! --'tapi dalam haty nih takud+ta sampai haty .. sayang pun ad jugak . kerja kursus da berpulun-pulun bayakk ! tapi ini bergantung pada result saya untuk midyear ni . kalau memuaskan insha allah kami terus kan .


*heheh . geram je tengok bende ni . tadi hang oud ngan kakak , saye pun  syok men bende alah tuh !
na tuh! na tuh ! *childish*


0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: