Sunday, July 8, 2012

let leave and live !


agak lama jugak sha ta berhapdet blog ni . walaupun berat jari ni nak menaip tapi harus ku gagahkan juga . *gediks* hahah ! lantak ! nak cerita pasal hari koperasi macam dah lapuk . nak cerita pasal trip ke melaka pun macam dah usang .*haha* tapi sumpah tak tipu trip tuh sangat3 best ! nak story pasal hari sukan pun macam lesu . *tak ade gamba* tapi sha sangat bersyukur perbarisan rumah sukan dapat JOHAN ! tema kami badut II so , ta nak cerite pape lah hari ni . just nak taiptaip . 

dan rase nye memang sha akan jarang menghapdet lah lepas nih . S P M pun semakin hampir so , im gonna make prepare ! now , what i need is some support and pray .
sekian 


                                                                                                                                  

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .