INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Friday, July 13, 2012 • July 13, 2012 • 0 Sweet hearts


selamat pagi ! dan hampir ke tengah hari sebenar nye . hehe ! saje nak cerite kat belog nih . semalam hari jumaat , sha berpuasa tapi tetibe rezeki datang bergolek . hehe ! PUAN SHELLY penyelia asrama saya tetibe ajak sha keluar . sememang nye beliau nih sangat baik dan pemurah . sha jeles ngan anakanak beliau kerana ada seorang ibu yang sangat baek + supporting dan penyayang macam beliau . 

lepas sha dah kemas barang dan turun ke bawah untuk telefon abah untuk ambik sha pulang ke rumah . ceh ! mentang2 rumah dekat , jam tu jugak baru nak call ! hahah! then , tepon2 abah tak dapat , then , masuk bilik beliau nak lepakk .. tetibe beliu ajak g jalanjalan. huh! apa lagi pantang diajak ! terus kata BOLEH ! haha . 

mase dalam kete cik shelly nih ajak lah nak pegi makan mane , mulut sha tetibe keluar PIZZA . dye pun okayy . heheheheh.. lupa pulak sha puasa . tapi takud pulak berdosa tolak ajakan dye , kite kene hormati tetamu * beliau pun terus tepon ustaz siap minta pandangan , boleh tak sha berbuka . haha ! 

akher nye , tiba di pizza ... sha tak paham sangat pun menu diorang, maen amek je *orang belanje* hahah! wahhh! FULL perut nih . telan semua yang ada . masa beliau hantar sha balek dye siap bungkus 2 pizza yang sangat besar untuk dibawa balek . fuhh .. kenyang macam badak lah kami sekeluarge . hahah ! 

actually , saje je nak tulis pepanjang . kebosanan melanda XD  
                                                                                                                                       


0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: