INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, August 4, 2012 • August 04, 2012 • 0 Sweet hearts


alhamdulillah , hari ni dah 15 hari kita berpuasa ^^ hehe.. korang dah prepare ke nak sambut malam tujuh liku ? ala ~ malam LAILATUL QADAR  dan ianya berlaku pada 10 malam terakhir ramadhan,sha memang sangatsangat menanti malam tuh . tapi kite ni hanya manusia biasa tak boleh nak meramal bilakah malam itu . 

trial sha pulak seminggu lepas naek raye , wwah .. betulbetul menguji semangat RAYA nih ! haha... hari nih sehari suntuk sha dok edit blog nih and ini lah hasil nya .. tapi ta lah sehebakk blogger-blogger di luar sana . sha gune wash denim je . ta pe asal kan jari sha ni rajin menaip dan sedap mata pandang blog nih dan akan tambah semangat untuk selalu hapdet .

okayy lah jam dah pukul 11.15 dan sha maseh belum study . malam nih na study akaun !!! ohh .. sangat teruukk .. ! paper julai sha gagal tau ! nak menangis .. kelas sha hanya 5 orang je yg lulus  malu deyh ~ harap lah lulus untuk TRIAL nih ..! amin ..

sekian . annyoung ! selamat tidurr  Zz..

                                                                                                                                   

0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: