Saturday, August 11, 2012

+.+


selamat hary raya ! ups. . ! belom lagilah ! hehe.+.+ berangan nak raya lah tuh . tahun nih sha cume boleh raya seminggu je . lepas tuh cepatcepat padam nikmat raye tuh then , bersiap untuk trial SPM. okayy act, sha dah rasa debaran trial dan spm . ianya lebih menakudkan dari sha tengok darah. 

sudah terang lagi bersuluh,memang betul cakap senior sha , mereka cakap semakin dah dekat dengan peperiksaan besar nih semakin hebat dugaan kite .so, kita hanya perlu berdoa supaya allah tinggikan kesabaran dan permudahkan kita hadapi masalah itu dengan baik . amin..insyaallah .

dear allah,give me guidance and straighten all of my affairs, and give me excel in my learning. . .  amin . . 

                                                                                                                                   

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .