Saturday, August 18, 2012

selamat hari raya +.+


haihai semua ! *kelip mata* korang semua mesti dah over excited nak raya kan . sha harap sha pun akan gembira sambut lebaran nih walaupun tanpa orang yang sha sayang . sha sangatsangat rindu kan dia dan sha redha . 

okayy , sha tahu setiap yang berlaku ada hikmah nya kan . so , raya tahun nih macam raya sebelum ni lah , belum ada yang berbeza pun . sha belum kahwen. hahah ! aceceh ~ nnt dah kahwen baru lah ada perbezaan . XD

raya tahun nih cume boleh raye seminggu je . then lepas tuh fokus tuk trial spm. sha harap sha dapat buad yang terbaek untuk trial nih . aminn ..  go ! shani ! go ! agak-agak sempat ke sha nak toleh buku timetime raya nih? hahaha... insyaallah.

actually, sha nak update entry ni semalam tapi ta sempat . ye lah mana tak nya sibuk kalah pm ! hahah...semalam , kawan sha masa sekolah rendah tuh datang rumah tiba depan pintu rumah sha dye terus nanges sha pun macam haru jugak lah , apesal tetibe budak nih nanges ..hahaha...then, sha cakap kat dye hari ni belum raya , esok raya . *lawak bangang*

naseb baek tak kene lempang ngan dye , hahah, orang tengah nanges buleh plak loyar buruk . hehehe....pastuh dye pun cite lah , problem dye . amboih ! dah macam pakar kaunseling pulak ! *itu akak sha* hahah ! then , sampai pukul sepuluh malam baru dye balik parents dye jemput . ini bukan kes lari rumah okayy . hahah..merajuk je #alang-alang tuh dapat lah pekerja free.. hahah! tolong sha kupas bawang ... ngeee! oakyy ! 

di kesempatan ini, sha nak mengucapkan selamat hary raya korang !! have a nice day and may allah bless us :) I LOVE YOU !

                                                                                                                                      

No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .