INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, March 16, 2013 • March 16, 2013 • 3 Sweet hearts

hye peeps ! tahukan result SPM and STPM ta lama lagi na keluar ? ouh my gucci ! ini sangat mendebarkan *macam na kawen*. seriusly , kehadapan ni ,*kebelakangan ni * --' selalu je kurang sihat . adakah faktor tempat kerja or virus RESULT SPM ? 

saniah agak sedih jugak sekarang ni pun hubungan dengan abah macam ta berapa cool sangat . then , malu na cakap ngan abah girang-girang *ceria* macam dulu. sedih oh ! apa patut saniah buad ni ? truthly , saniah na macam duludulu dapat gedikgedik ngan abah . kalau lah abah tahu buka internet kan bagus . boleh abah review blog saniah . *ceh!*
tapi abah maseh lagi berkomunikasi ngan saniah walaupun tak segirang dulu :)

okayy . kerja tetap kerja dan result tetap akan keluar ! hahah ..  sekarang ni pun saniah agak sibuk mengalahkan PM sebab banyak tempahan ZIPPY .


 menjahit dengan penuh kesabaran ,sambil tersenyum sumbang .


ni lah crazzyzippy yang saniah buad tuh .. *comel kan*

 cara-cara nak pasang keychain phone zippy : *ceh! budak 2 tahun pun pndai lah!*

 mula-mula curi phone kawan yg mahal, *hahah*

terus plessing psang keychain phone 

maseh tak boleh ? ... * susah seyh na masukkn tali ni !

okayy ! tape buad2 pasang .then snap ! *penipu+tak aci!*


sekian , dari nurul saniah binti ja'afar yang amat menyanyangi ABAH :)



3 Comments posted :

Blogger miss fifi said... March 16, 2013 at 1:26 AM

buang jauh2 rasa segan.. nanti makin distance lak hubungan saniah dengan abah saniah so better prevent awal2 k :) fifi doakan hubungan korang bertambah erat soon k :)

Blogger shania said... March 16, 2013 at 4:25 AM

terima kaseh fifi :) insha allah saniah akan cube :)

Blogger Dianaa said... March 22, 2013 at 8:43 PM

akak doakan hubungan sha dengan abah tu makin okay lah ye. eh eh, zippy brooch tu comel :D

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: