INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Sunday, September 1, 2013 • September 01, 2013 • 1 Sweet hearts



haihai ! lama betul lah saniah tak bukak blog ni , sangat tiada kesempatan nak sentuh keypad. sangat sedih tengok blog ni :3 dah macam *the counjuring* hahah.. ta masal ! dah banyak yang saniah nak cerita ,tapi semua dah terlepas . saniah nak cerita jugak pasal RAYA, MERDEKA dan macammacam lagi! 

act, saniah dah semakin sibuk dengan exam semestar 1 ni . maklum la saya budak baru belajar . huhu ! deadline pun dah around the corner . hope saniah boleh dapat pointer tinggi ! setinggi langgit ! ceh~ sekian . saniah nak share moment beraya masa tuh bersama kawankawan . jauhh tau kami beraya . dari MUAR ke SEGAMAT woooii ! 



act,ni tade mengena pun. saya cuma nak bagi tau , HIDUP PENGAKAP !

















saniah rindu gila kat mereka ni ! i lOVE uolls ! dalm semua gamba ad terselit gamba seseorang yang saniah admire ! hahah . *ppuuiihh !*
sekian,


1 Comments posted :

Blogger syazri95 said... October 6, 2013 at 10:01 PM

baju nak sedondon.. merancang ekh ?! hahaa. yang pasti, aku tau sape orang nye.. hehee.

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: