Sunday, September 1, 2013

ntah pape ?



haihai ! lama betul lah saniah tak bukak blog ni , sangat tiada kesempatan nak sentuh keypad. sangat sedih tengok blog ni :3 dah macam *the counjuring* hahah.. ta masal ! dah banyak yang saniah nak cerita ,tapi semua dah terlepas . saniah nak cerita jugak pasal RAYA, MERDEKA dan macammacam lagi! 

act, saniah dah semakin sibuk dengan exam semestar 1 ni . maklum la saya budak baru belajar . huhu ! deadline pun dah around the corner . hope saniah boleh dapat pointer tinggi ! setinggi langgit ! ceh~ sekian . saniah nak share moment beraya masa tuh bersama kawankawan . jauhh tau kami beraya . dari MUAR ke SEGAMAT woooii ! 



act,ni tade mengena pun. saya cuma nak bagi tau , HIDUP PENGAKAP !

















saniah rindu gila kat mereka ni ! i lOVE uolls ! dalm semua gamba ad terselit gamba seseorang yang saniah admire ! hahah . *ppuuiihh !*
sekian,

1 comment:

  1. baju nak sedondon.. merancang ekh ?! hahaa. yang pasti, aku tau sape orang nye.. hehee.

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .