INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, January 18, 2014 • January 18, 2014 • 0 Sweet hearts


hai semua ! *lambai tangan* . lama nya saniah tak update blog ni . saniah rindu lah ! sem 2 di PRA U STPM ni semakin sibuk >,< takud lah ! PBS yang semakin menimbun ,menemu ramah dengan orang yang hapr**, dan lappy yang .. BURGGHH ! dugaan .

apa-apa pun insha allah disebalik dugaan ini pasti ada hikmah di sebaliknya . *aminn* now, saniah sedang ketandusan ayat nak buat esei PBS sejarah dan saniah perlukan pertolongan anda untuk kongsikan sesuatu tentang seorang tokoh ni. PROF.DR ATAN BIN LONG . saniah ta kesah bagi lah apa-apa info tentang beliau ,tajuk buku tntng hidupnya , laman web yang cerita tntng -beliau atau apa-apa yang berkaitan dengannya . 

saniah dah cuba cari di internet tapi keputusan yang sangat hampa . so, kapada semua yang prihatin dan sudi tolong saniah *muka comel* amat saniah alu-alukan :)  selamat membantu dan beramal . hehehe 

LOT OF LOVE ,

0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: