Monday, October 3, 2016

tak tau caption apa

okay jangan pelik sangat tetiba aku rajin benauu menghapdet entry.. hahaha. dan semuanya pasal life aku kat universiti. kadang rasa lega juga bila kita cuba luah melalui penulisan ni. tapi luah kat Allah lagi best. hehehe. no biggie, setiap orang ada cara yang tersendiri untuk mengekspresikan diri sendiri. okay hari ni cuti awal muharram. aku ngan rumet aku nabilah merancang nak ke seberang jaya mall makan boat noodle dan tengok wayang. in the end, tak jadi just pergi Queensbay mall je tengok wayang. hahah. jadilah dari tak ada aktiviti nak buatkan. kitaorang tengok cerita Miss Peregrines Home For Peculiar Children. best wei ceritanya. menarik! aku bagi 4.5 bintang dari 5 bintang. nak bagi bintang penuh macam tak boleh jugak, sebab mana ada yang perfect kat dunia ni. sama macam assignment aku buat, walaupun perfect tetap tak boleh 100% hahahah. *Eh?..tetiba pulak si saniah ni?!* maaf pembawakan assignment yang tak nyempat nak siap. hahaha.

act, pasal kes semalam, ye aku masih terfikir jugak tapi tak ada lah fikir sangat. tak kuasa aku! cuma husnudzon je dengan semua konklusi yang aku terrrrrfikir. dan aku juga masih menunggu dia membalas messenger aku.tapi dia hanya read je. hmmm, tak tahu nak cakap. tolonglah, korang kalau ada tak puas hati kat orang tu bagi tau je direct biar pedih tapi puas. macam seorang hamba ni kata kat aku kalau tak puas hati bagi tau kat dia. tapi aku memang tak ada tak puas hati pun kat dia. at least bagi aku hint apa yang aku cakap samapai dia tuduh aku camtu.. ni tak.. dan sekarang aku memang betul-betul tak puas hati dengan dia. please lah weii...urghhhhhh!!!

bye uolls, penat dan terpaksa sambung assignment semula. wassalam

1 comment:

  1. assignment dah siap ke belum ni?

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete

you're comment is much welcome . no harsh word here .