INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Sunday, December 9, 2012 • December 09, 2012 • 0 Sweet hearts

semalam kan birthday kite , ada orang belanja.. hahah!thanks to diyana najiha a.k.a katek. dye bersungguh na belanja kawan . kite pun terima lah . orang kata rezeki jangan ditolak.
okkayy hari, last aku keje . wahh! tamat sudah , ta percaya yang aku pernah bekerja dengan orang. first time ! in my life ! 

hoyeeaahh!! gaji pertama ! hehe, boleh shopping sakan . heheh... hari jugak boss aku belanja makan kfc ,. lagi sekali --' haha.. how? ye lah , dye baru tahu semalam birthday aku. so, dye treat lah. sekarang rase nak muntah dek KFC ni. hahah..

okayy2,, aku dok menaip ni pun dek line tenet boss punye. terima kaseh ! dapat jugak menaip sikid2. lepas ni ta tau bile lagi na taip. hahah.. intenet aku dah ta de . sedih seyh ! separuh jiwaku pergi . ouh! hahah.. gedikss ~ --'

then, sekian dari aku yang maseh terasa bahang birthday . ngee ~



0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: