Friday, February 15, 2013

terlukakah ?



Cinta sebutannya ringkas tapi punya jisim yang amat besar dan berat . cinta ialah bila mana logik akal tak mampu berjalan seiring dangan denyutan hati.pendek kata  segalanya indah.keindahan hanya tinggal untuk si dia yang telah Berjaya mencuri hati ini.ketika inilah pencuri tidak memerlukan sebarang hukuman .

Pada aku  yang masih mentah ini *comel* sangat takut untuk berkenalan dengan cinta . bodohkah aku ? rugikah aku ? aku mahukan penjelasan disitu . aku mengenali dia sejak tingkatan dua . boleh dikatakan 3 tahun kami berkawan . dia seseorang yang sukar untuk aku ungkapkan  . dalam masa 3 tahun itu , dia tak pernah putus asa demi mencuri hati aku . dan aku … takud untuk merelakannya . egokah aku ? ya ! aku memang ego ! .. tapi, aku takud … ARGHH! Balekbalek  alasan ni yang kau kasik ! # maaf kan saya … *ini semua poyo*

Tapi aku  tak tipu .. sedikit demi sedikit jugak dahku mula jatuh hati akan dikau *ceh!ayat kemain!* .bila kau tnya pasal *kaple* je aku mesti bagi 1001 alasan,tak pun aku cakap “ kita bincang lepas SPM ..”*ayat dramatik* dan sekarang SPM sudah berlalu . kau pun mula mnuntut janji . apa yang aku balas hanya  “maaf , saya belum bersedia ..” kejamkan aku ! walaupun aku tak tahu betapa sakitnya hati kau , tapi aku sendiri menyesal mengapa aku cakap macam tuh ! tapi aku masih ingat malam tuh aku stalker facebook kau dan banyak luahan hati kau yang sangat menyentuh hati aku . aku sedih + takut , takut ap? Ya!aku takut aku hilang kau …. Selepas tu, aku terus text kau dan aku minta maaf dan aku terima kau . 

beberapa minggu . aku ngan dia dah ta contact . aku tak tahu kenapa ? 
dan aku *wat lek wat peace* je lah .. satu hari tuh aku bukak *FB* dan stalker fb dia . 
oh my gucci ! dah *enggaged* rupe nya . tapi aku tau pompuan tuh FAKE FB kau kan ? hahah... kevangangan terserlah kud ! nak buad aku jeles lettew . memey lah aku jeles tapi kejap je . aku pun dah ucapkan *congrats* kat dia . puas hati kau ? ceh, dulu kau ckap takud aku maen2 kan haty kau , tapi tuptup kau yang cemar duli kat aku . 

okayy aku dah penat na menaip entry ni .. seminggu kud aku na buat ayat , hari ni baru sempat na PUBLISH . hahah :)


No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .