Monday, February 3, 2014


Selamat pagi ! walaupun jam menunjukkan 11.56 am , almost noon. hahah... cuti CNY dah habiss , hari ni last lah saniah nak berjimba ria . *puuiihh* cuti ni langsung tade pergi mana-mana . then, bila nak balik hari ni   ramai pulak nak ajak Hangoud , Lepaking, Jogging , Reunion . CIS ! apakah ? weii~ orang nak balikk lahh ! time free ta mau ajak . seball ni ! 

then hari sabtu ni ada wedding cousin pulak kat perakk memang ta dapat pegi lah kan . *burgghhh* why ? why ? jelly nye kakak saniah pergi ! mereka siap mention lagi nak pegi mandi kat TAMBUN . act, memang lah saniah pernah pergi tapi nak pergi lagi !! kali ni kalau saniah pergi saniah ta akan buad onar lagii kat situ . hahahah

kita throw back balik mase akhir tahun tingkatan 5 dulu, masa tu kat tambun , saniah sedang di alam fantasi bersama MY SECRET ADMIRE , then masuk satu kedai dalam tambun tuhh... tengahh seronok bergambar bersama dea . saniah terlanggar souvenier kat situ , tak cukup dah jatuh , saniah boleh pijakk lagi benda tuh ! ohh myy ! then, si dea tak tahan tengok kekalutan saniah kat situ dea terus tarik saniah keluar .. waahhh ! dah macam alam fantasi *putera melarikan puteri dari pengawal istana* cehhh! tapi memang sweet sangat ! 

rindu nye kat si dea .dia lah kawan lelaki saniah yang layan saniah sebaik mungkin , memahami, dan suka buat lawak .. sukaa . sukaa . sukaa . rindu kauu . now , cerita ni tinggal kenangan je . tak tahu lah dea ingat ta ? 

dear my friend *si dea*,
i hope you'll forget all about me, and when we meet again one day i hope we start a new book and build a new story ...


p/s : *dea* ialah dia , saja letak nme tu nma sebenar adalah rahsia
saniah 

3 comments:

  1. Replies
    1. hahah.. just remain him as a secret . I hate him AND miss u lahhh!

      Delete

you're comment is much welcome . no harsh word here .