INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Friday, June 20, 2014 • June 20, 2014 • 0 Sweet hearts

Alhamdulillah. . semester 2 sudah selamat pergi dan semester 3 most welcome. hehe.. syukur MUET pun saniah dah lepas first intake. tapi Band 3 je. Alhamdulillah, Thank youu ALLAH. Pelajar tingkatan 6 bawah pun dah mula mendaftar, dapatlah adik baru. cehh ! 

fuhh ! semua lega sebab semester 2 sangat sibuk sampai makan tak kenyang, mandi tak basah, tidoq pun tak lena
*ye ke?* dan saniah tak dapat nak hapdet entry baru. *ciss! mengalahkan PM je* HAHA harap semester 3 lebih relax dan berjalan lancar. tapi PBS tetap ada. still mengejar kami. ++'

hey! hey! tak lama lagi nak puasa :) alhamdulillah , kita dapat memperbanyakkan lagi ibadah kita di bulan yang mulia ini. semoga ibadah kita juga diterima dan dosa kita dapat dihapuskan. sebenarnya banyak yang ALLAH bagi ganjaran kat kita pada bulan ramadhan ni. Lihat, Sayangnya ALLAH kat kita . Jadi, janganlah kita sia-siakan peluang dan ganjaran ni. 

okayy, saniah nak sambung buat PBS ni, hehe . . curi tulang sat ! thats why entry terjunn #


0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: