INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, June 21, 2014 • June 21, 2014 • 0 Sweet hearts


halluu ! hari ni sekolah saniah ada buat Hari Diskusi :) and Abah's coming. HEHE. Pasal hari diskusi ni mesti ada segelintir sang pelajar yang agak gerun ? HAHA. ye la mana tak nya result kalau tak gempakk mau tercabut telinga Makk tarikk .. HAHA. tapi kalau budak yang result 'baeekk punye' mesti bangga kembang semangkuk depan Mak Ayah. 

Bagi saniah hari diskusi atau hari terbuka kat sekolah ni sangat seronok. tak tahu kenapa tapi saniah memang nakk sangat Abah datang ambil result saniah, tak kisah lah baekk ataupun gagal keputusan saniah. HEHE. dan Abah tak pernah marah bila saniah dapat result kurang cemerlang , tapi dia selalu bagi motivasi yang menguatkan semangat 'Naruto' saniah. tapi hati parent mane tak nak anak dia cemerlang kan? kecewa tuh mesti adaa.. 

Dulu kecik-kecik susah nak suruh abah datang Hari Diskusi. mungkin sebab abah sibuk. kadang-kadang sedih jugak bila dapat nombor satu, dua, tiga abah tak datang buzy kerja. masa tu kan kecik lagi.. so, hati pun senang jadi kecik . >,< Then, bila dah besar saniah mula faham tanggungjawab abah, bukannya kecil tapi SANGAT BESAR . 

sebab abah saniah bukan pegang hanya satu tanggungjawab tapi Dua ! sebagai seorang Bapa dan juga Ibu. Beliau yang cari rezeki bagi kami makan dan minum tak nak bagi kami laparr dan beliau jugalah yang jadi comforter kami menggantikan lembutnya Ibu. thats why, My Daddy is My Hero ! 

Thats all for today, *nanges* act, nak cerite pasal Hari Diskusi je tapi terlebih emosi pulakk . cehh ! HAHA







0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: