INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Wednesday, December 3, 2014 • December 03, 2014 • 0 Sweet hearts




Alhamdulillah , saniah masih boleh lagi menghadap lappy dan menaip entry ni. begitu juga dengan STPM yang dah berlalu. thanks ALLAH  , saniah dapat jawab dengan baik . mohon doa ye supaya keputusan yang keluar adalah yang terbaik dan cemerlang . ameen .

kalau dulu masa sekolah ta sabar-sabar nak habes sekolah, then kerja. ingatkan senang nak cari kerja.. rupanya susahh ! wuuu.. T_T cuti lama weyhh..9 BULAN  ta kan tak kerja kudd.. dah macam-macam saniah carik kerja.. tapi semua penuh. tai adalah jugak yang saniah dah interview tapi kene tunggu mereka call dulu. jangan sampai  saniah jadi bibik . hehehe... tapi kat rumah orang kaya yang ada anak lelaki bujang and single je lahh.. haha 
*gataiii*

okayy, thats all for now . Happy reading :)



0 Comments posted :

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: