Saturday, October 3, 2015

SEBULAN dahh..



Alhamdulillah! saniah dah masuk sebulan di USM!!! jyeahhh... erk!? and 3 years 9 months still waiting .. T.T hehe! dalam sebulan ni pun banyak yang berlaku macam dah setahun je rasa.. KAH! sekarang ni cuaca agak teruk akibat jerebu yang semakin teruk dan bacaan IPU yang sepatutnya tinggi tapi masih diparas normal. what!!! --" 

aku rasa sangat ta secure bila keluar dari bilik hatta untuk ke toilet yang depan bilik ni. dalam bilik jangan cakap, tingkap pun aku seal. nothing can i do.. tapi perangai yang sangat teruk untuk aku adalah bila ada mask aku ta pakai. --' OKAY! hakak lupaa lahh.. aku keluar bilik dengan otak kosong jalan dengan selamba tetibe macam ada sawang lelabah kat paruparu aku, sesak nafas ... erk! nak patah balik? tak mungkin lahh weii!! kelas aku dah nak start, habis kene diri atas kosi nanti. *rindu sekolah*

serius rasa nak bawak satu pasu tumbuhan hijau letak kat hidung aku ni, sedut oksigen LIVE!! haha.. *jangan kecam* dan satu lagi perangai aku yang sangat hodoh, bila ke kelas ta bawak payung. yeah! habis lencun aku masuk kelass.. act, aku masih tak beli payung lagi pun.. hahah beli poncho je *baju hujan*. itu pun aku lupaa nak bawak. rasanya sebelum masuk universiti aku banyak makan kerengga. T.T

okay, rasa macam aku banyak sangatsangat assignment nak kene perah otak ni. aku nak sambung balik.. tu lahh tak pernah nak serius buat kerja ada je tangan aku dok tekan tu, picit ni, scroll sana, search sini. heeheh! 




sedikit kata nasihat yang common jangan banyak main or buat aktiviti luar, please wear ur mask and drink a lot a lot of water yeah!! kalau tak nanti ending cam aku batuk, sesak nafas and etc. 
p/s: doakan aku isnin ni dah nak present, hmmpphhh! baru nak buat slide. group aku memang sempoi!... plus berani mati. KAH!


No comments:

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .