INTRODUCTION

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Thursday, October 29, 2015 • October 29, 2015 • 1 Sweet hearts

hai semua!!! okay, hari ni hari jumaat 10:10 am aku masih lagi duduk terperap dalam bilik even aku banyak kerja dan masih buat kerja yang tak berfaedah seperti tonton youtube dan berfacebooking! aku bukan ponteng ea! jadual aku free jumaat. burghh.. act, minggu ni minggu yang super busy untuk saniah. ditambah lagi aku pengarah projek dan setiausaha kerja T_T *nak nangis* tak cukup dgn itu, hari ini petang hingga hari ahad ada program pimpin siswa !! mata aku pun dah rabakk , kerjanya asyik nak menaip surat ITU dan INI... pergi kelas dah macam zombie, secreto deadmire sume larii!!.. kah!

act, saniah ada terfikir nak buat satu contest,  bagi saniah agak menarik .. boleh berikan inspirasi buat semua .. hehe! *walaupun busy ku gagahkan jua* ceh! Jeng!jeng!jeng...! nama contest tu nanti next entry saniah akan update.. *entah bila lagi aku nak menghapdate* hahah.. dun worry.. next week i dah nak midsem uolls! hewhew.. 

inshaa allah, contest akan berlangsung minggu seterusnya.. so, sekarang ni saniah just nak cari sponser yang super duper baik plus pemurah equal sporting  yang sudi nak sponser apa2 sahaja hadiah. *terma&syarat* boleh pm saniah ye, di facebook or fanpage saniah atau boleh komen di bawah ni. saniah dengan berbesar hati menerima keikhlasan anda...


1 Comments posted :

Blogger Angela Brooks said... March 31, 2016 at 3:23 PM

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com

Post a Comment

you're comment is much welcome . no harsh word here .


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: